» СКАНДАЛ
начало » СКАНДАЛ
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Съдят Пепа-Секса заради участия в Чикагски ресторант

Певицата: Не съм пяла в Чикаго без разрешението на моите продуценти

от Ники Кръстев

(07/18/07) Чалга певицата Пепа-Секса ще бъде съдена в САЩ от организаторите на скорошното й турне тук, научи bg-chicago.com. Певицата пристигнала в Америка с работна виза, спонсорирана от собствениците на ресторат "Булгара" в Ню Йорк Наталия и Егор Стоянови.  Те имат споразумение да уреждат участия на изпълнителите на АРА Мюзик в САЩ.

Според тях, Пепа тайно си уредила поне 4 участия в ресторант "България" в Чикаго без тяхното знание и разрешение, което е задалъжително според подписания между тях договор.

Проблемите с Пепа обаче започнали още с участието й в Лас Вегас. Там тя претупала договорения си концерт в ресторант "Магурата" и отишла да пее в сръбско заведение, където нямало вход. Много българи знаели, че тя ще е там и предпочели да си спестят $20 билет в "Магурата". Това е

първото нарушение на договора,

за което ни разказаха организаторите на турнето й в САЩ. Въпреки това, те й обяснили още веднъж какво точно пише в договора й и какви са условията на работната й виза. След това тя заминала за двете си предварително уговорени участия в ресторант "България" в Чикаго, които минали при сравнителен успех.

След участията в Чикаго, Пепа и нейният брат, който пътува с нея в ролята на озвучител, се върнали обратно в Ню Йорк за последен концерт и обратния полет към България. В уречения ден, когато Егор и Наталия е трябвало да ги закарат до летището, в хотела ги чакал само братът-озвучител. Пепа вече била на път към Чикаго, където според нея щяла да почива при приятели.

Снимка от интернет страницата на ресторант "България" с рекламата за участията на Пепа

Изненадата от внезапното решение на Пепа била последвана от още един шок - реклама по българските вестници в Чикаго, че певицата ще пее в ресторант "България" няколко вечери. Наталия и Егор се обадили на собствениците на ресторанта в Чикаго - Румен и Бонка Николови. Последвал бурен скандал. Още по-неприятна изненада обаче чакала организаторите на злополучното турне. Няколко дни след скандала Наталия и Егор получили обаждане от банката, че чекът с който са платени първите две участия по договор на Пепа в ресторант "България" е бил спрян от собственика на заведението Румен Николов. "Чекът е спрян заради липса на човешки отношения и държание от страна на Егор Стоянов", заяви за bg-chicago.com по телефона Пепа. "Аз не съм пяла в Чикаго без тяхното разрешение, бях там на почивка при приятели".

Копие от чека, с който р-т "България" плащат участията на Пепа, но после нареждат на банката спиране на плащането

Оказва се обаче, че докато е била на почивка в Чикаго

Пепа е била нелегално в САЩ

Веднага след като е заминала за Чикаго, организаторите на турнето й са уведомили имиграционните власти и са прекратили работната й виза. Така на практика Пепа е останала извън статут, което ще й попречи при бъдещо кандидатстване за US-виза.

Междувременно в българския вестник "Уикенд" се появи статия, в която се твърди, че Пепа има

връзка със собственик на ресторант

в Чикаго и ще остане да живее там.

bg-chicago.com потърси собствениците на ресторант "България" за коментар. При първото ни обаждане Румен Николов отвърна, че коментар няма и връзката прекъсна. На втория ни опит да се свържем попаднахме на неговата съпруга Бонка, която каза, че информацията ни е грешна. На въпроса защо са спрели чека за Наталия и Егор Стоянови - тя отговори: "Такива хора не познаваме".

Пепа каза, че е разочарована от организаторите на туренто си. Според нея те

не са й предложили луксозно настаняване,

каквото тя очаквала, а се налагало да спи по евтини хотели. Според нея, те не са й платили за последното й участие в Ню Йорк с мотива, че сметката й за GSM e $1000. "Това не е вярно!", отсичат Натали и Егор. Според тях, сметката й за GSM e $380. Разпечатката показва, че за 20 дена Пепа е изпратила над 1200 SMSa.

Пепа е вече в България, където я открихме ние. Тя каза, че е готова да отговаря на всякакави съдебни искове срещу нея. Още не е ясно дали АРА МЮЗИК ще предявят иск срещу нея заради неизпълнените договорки. Заради нерегламентираното й ходене до Чикаго пропаднали снимките за клипа на Пепа към втория й дует с румънеца Кости "Как го правиш".

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
07/16/2019
Марин, Марина
07/19/2019
Илия, Илиян, Илияна, Илko, Илka
07/21/2019
Магда, Магдалeна
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news