» ТРАГЕДИЯ
начало » ТРАГЕДИЯ
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Втори арест за убийството на нашия студент в Мъртъл Бийч
  Приятели: Консулството нехае
 
Мeри Сеник
(06/26/07) Полицията в Мъртъл Бийч, Южна Каролина е направила втори арест за смъртта на Виктор Янински, който загина при автомобилна катастрофа на 19 юни. Мери Сеник е арестувана по обвинение, че тя е прегазила на платното българина. Сеник е на свобода срещу $15 000 гаранция.
Ашли Смит
По-рано тази седмица 21-годишната Ашли Смит се предаде на полицията във връзка с инцидента.
Според полицият мотопеда на Виктор е бил блъснат от Ашли Смит, но минути по-късно Мeри Сеник е прегазила българина и неговата спътничка с нейната кола.
21-годишният Виктор Янински от Ботевград и 20-годишната Симон Томлинсън от Ямайка са били блъснати от кола рано сутринта на 19 юни, докато пътували с мотопед в окръг Хори. Двамата студенти работели в Coral Beach Resort по програмата Work and Travel.
Адвоката на Ашли Смит заяви за местна телевизия, че тя е усетила удара, но не е видяла светлини и не е разбрала, че е ударила хора и затова не е спряла. Според адвоката по колата на Смит няма следи от боя или кръв. Момичето осъзнало какво е станало след като гледала новините и тогава се предало на полицията. Срещу нея има две обвинения, че е избягала от местопроишествие завършило със смърт. Смит е освободено срещу $20 000 гаранция.
Ако бъде призната за виновна, тя може да получи до 25 години затвор и $25 000 глоба за всяко едно от обвиненията. Същите обвинения са предивени и към Мери Смит. Срещу нея има и обвиение, че е карала кола без застраховка.
Веднага след инцидента приятелите на момчето позвънили в българското консулство във Вашингтон да поискат помощ. От там им отвърнали да звъннат в работно време. Според студентите, на следващия ден представители на консулството не били отзивчиви на молбите да съобщят за инцидента на семейството на загиналото момче. 
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
07/16/2019
Марин, Марина
07/19/2019
Илия, Илиян, Илияна, Илko, Илka
07/21/2019
Магда, Магдалeна
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news