» КОНКУРС
начало » КОНКУРС
сподели във  Facebook  Svejo.net 
"Мис Авангард Бг" дарява наградата си за благотворителност
 

от Катя Златкова

(04/19/07) Сериозно оспорвана бе битката за призата на конкурса "Мис Авангард Бг", който се състоя на "фаталния" петък 13 в ресторант-бар Авангард. Единадесет момичета се престрашиха да премерят сили за титлата "Мис Авангард Бг". Мира, Галя, Вени, Райна, Стефка, Ажда, Ирина, Хриси, Адриана, Лили, Елена доброволно се записаха за участие и дадоха всичко от себе си да впечатлят публиката.

Водеща на събитието беше очарователната Теди Кацарова, която освен че пое ролята на водещ на конкурса, представи парчета от най-новата си продукция от Финландия в стил клубна музика. "Мис Авангард Бг" започна с кратко представяне на участничките, към които Теди зададе различни въпроси; публиката разбра какви са хобитата на момичетата, кой харесва да ходи на кафе, да пазарува, да работи, какви са предпочитанията им по отношение на мъжете, какво е мнението на участничките по повод на любовта.

Втори кръг постави кандидатките пред изпитание на танцовите им способности, като те бяха шумно окуражавани от гостите на заведението. Третата дисциплина, в която момичетата се съревноваваха , бе импровизирано дефиле по средата на дансинга, където участничките демострираха пластична походка. Последната част на конкурса бе най-спонтанна, кандидатките за титлата "Мис Авангард Бг" трябваше да потанцуват, за да може публиката да прецени коя е тяхната фаворитка. Ритъмът и настроението дойдоха от изпълненията на Теди Кацарова, която представи смесен "коктейл" от енергични ("Freeking good", "Street life", "Ruff day", "Pop star") и по-бавни парчета ("I miss you", "Сиво море").                                        

За пореден път Теди Кацарова спечели сърцата на своите почитатели в Чикаго със своята непринудена естественост, весели закачки и контакт с публиката, чаровната изпълнителка почива само веднъж, за да смени тоалет, а през останалото време танцува и се забавлява на дансигна заедно с участничките в конкурса и присъединилите се гости. Според някои от присъстващите, новият облик на наскоро ремоделирия "Авангард" хармонично се допълни с подходящата денс клубна музика в изпълнение на Теди.


Претендентките за Мис Авангард

Най-голямата изненада на вечерта бе удвоената парична награда: към вече обявените $500 от спонсора Compass се добавиха с още толкова от гостите от София. Така всъщност победителките станаха две: "Мис Авангард Бг" стана безспорно участничката Хриси, която още в самото начало се отличи с остроумни отговори и пластични танци. Студентката Хриси изпълни най-съкровеното си желание - да спечели паричната награда, за да я дари за благородна кауза: за транспортиране на тялото на трагично загиналия Ивайло Иванов (бел.ред. Ивайло Иванов сложи край на живота си на 28 март в Питсбърг   Още за трагедията тук >>). Наградата на публиката грабна барманката на заведението Криси, която бе наградена заради настроението и доброто обслужване, с което дарява гостите на заведението всяка вечер, тя получи и пет дневна почивка в хотел в България. Още една награда в размер $100 бе дадена, но не на момиче от конкурса, а на един от най-добрите танциори, който взе участие в надиграването по двойки и неговото име е Краси. Една фатална дата се превърна в щастлива за момичето пожелало да стане част от една благородна кауза.

Коментирай

I see, I suppsoe that would have to be the case.
( Marcelo @ 2013-02-21 05:51:19 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
07/16/2019
Марин, Марина
07/19/2019
Илия, Илиян, Илияна, Илko, Илka
07/21/2019
Магда, Магдалeна
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news