» ИНЦИДЕНТ
начало » ИНЦИДЕНТ
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Българин загина при каскада в лунапарк на "Дисни" във Флорида

(08/19/09) 30-годишният Анислав Върбанов е загинал в "Дисниуърлд" във Флорида, докато репетирал екшън сцена от филмите за Индиана Джоунс.  Инцидентът станал в понеделник вечерта.

Българският каскадьор паднал, докато опитвал да се превърти, и получил фатална мозъчна травма, обяснява британският в. "Сън". Мъжът се приземил според очакваното, но някак си успял да удари главата си и изпаднал в безсъзнание. Обявили смъртта му около час по-късно. Това е третият инцидент в този парк за последните няколко седмици. 

Правили сме го милиони пъти, винаги сме имали травми, обяснява колегата му, когато звъни на спешните служби за хеликоптер, който да откара пострадалия в болница

По-късно се изяснило, че причината е счупване на врата. Братът на жертвата също участвал в каскадите "Индиана Джоунс". Представлението се играело в лунапарка от 20 години насам, но Анислав се присъединил към екипа преди около седмица, съобщава местният в. "Орландо сентинел".

Половинчасовото шоу, озаглавено Indiana Jones Epic Stunt Spectacular, пресъздава на живо моменти от хитовата поредица на Стивън Спилбърг и Джордж Лукас.

След трагедията представленията били отменени заради разследването на полицията и органите по сигурността, но довечера се възобновяват.

Анислав Върбанов фигурира в архивите от близкото минало като национален състезател по спортна акробатика.

Коментирай

Thanks alot - your answer solved all my probelms after several days struggling
( Kristabelle @ 2011-12-10 11:17:49 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/22/2018
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2018
Екатерина, Катя
11/29/2018
Андрей
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news