» НАША ГОРДОСТ
начало » НАША ГОРДОСТ
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Българката 4-та на Мис САЩ'09

(04/20/09) Мис Северна Каролина 2009 Кристен Далтън спечели конкурса Мис САЩ 2009 в конкуренция с още 50 красавици. 23-годишната ни сънародничка Лаура Кирилова Чуканов, която е носителка на титлата Мис Юта, беше  фаворит в онлайн гласуването, но остана четвърта в крайното класиране.

Другото момиче с български корен - 25-годишната Лейси Минчев не се класира в топ 15. Конкурсът бъше излъчен на живо от Лас Вегас по NBC на 19 април.

22-годишната блондинка от Северна Каролина Кристен Далтън изпревари Мис Калифорния 2009 Кери Приджийн и Мис Аризона 2009 Алиша-Моник Бланко главно с представянето си по бикини.

Красавиците бяха оценявани според представянето им в бански костюм и вечерна рокля. Те трябваше също да отговарят на въпроси, зададени от журито.

Първите 15 момичета дефилираха в изрязани бели бикини от модната линия бански костюми на попзвездата Джесика Симпсън.

Рокаджията Кевин Рудолф заби парчето Let it Rock, след което "Вероникас" изпълниха Untouched, докато първите десет красавици демонстрираха изящество във вечерни рокли.

Заедно с короната на победителката, Кристен Далтън получава право на безплатно ползване на апартамент в Ню Йорк за една година, екип за връзки с обществеността, двугодишна стипендия в нюйоркската филмова академия и заплата, чийто размер остава в тайна.

На Бахамските острови през август тя ще участва в конкурса "Мис Вселена", в който американските хубавици нямат успех през последните години.

Ето още за българската участничка. Лора учи в унирситета на щата Юта в Солт Лейк Сити едновременно три специалности - политология, история на искуствата и международни икономически отношения. Родена е в София, но се мести в САЩ на 4 годишна възраст. Говори свободно 4 езика - английски, български, испански и руски. До последният момента Лаура беше с най-висок рейтинг от всички претендентки за короната на Мис САЩ. 

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
11/22/2018
Сашо, Сашка, Цанко, Александър, Александра
11/23/2018
Екатерина, Катя
11/29/2018
Андрей
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news